VENDÉGLÁTÓIPARI GYAKORNOKI PROGRAM FRANCIAORSZÁGBAN

KOMBINÁLT FRANCIA-NYELVI ÉS VENDÉGLATÓIPARI SZAKMAI GYAKORLAT
Kombinált francia-nyelvi és a vendéglátóipari szakmai gyakorlati programot kínálunk jelentkezőink számára : remek lehetőséget francia nyelvtudásuk fejlesztésére és valós munkatapasztalat szerzésére miközben elmerülhetnek a francia kultúrában. A program legfontosabb része : a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy gyakorolják és fejlesszék a nyelvtudásukat iskolai és szakmai környezetben is.

Az Internship in France egy 2 részből álló szakmai gyakorlatot kínál : egy 2 hetes intenzív Hotel és egy 2 hetes szakmai gyakorlatot Franciaország legjobb hotel-éttermeiben.

A nyelvi gyakorlat helyszíne Lyon, ahol az idő nagy részét a francia nyelvtudás tökéletesítésére fordítjuk (heti 20 óra), ez a nyelvtanfolyam felkészíti a résztvevőket a B1-es szintű DFP idegenforgalmi és szállodaipari vizsgára (francia szakmai diploma). Szállás helyi családoknál : egy fantasztikus lehetőség a francia nyelvtudás iskolán kívüli fejlesztésére.

A nyelvtanfolyam befejezése után kezdődik a szállodai gyakorlat. A szakmai gyakorlat 3-5 csillagos szálloda-éttermekben, Rhône-Alpes, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Korzika, Guadeloupe, Martinique területén zajlik.

Szállást és ellátást biztosítunk, továbbá megközelítőleg havi 550 € juttatást. Francia nyelvtudástól függően a lehetséges munkaterületek a következők: recepció, konyha, étterem, szobaszerviz, …

CUKRÁSZ GYAKORNOKI PROGRAM FRANCIAORSZÁGBAN

KOMBINÁLT FRANCIA-NYELVI ÉS CUKRÁSZ SZAKMAI GYAKORLAT

Az az álmod, hogy cukrászmester legyél?

Franciaország legjobb cukrászdáiban gyakornokként mindent megtanulhatsz a francia süteménykészítés művészetéről és tökéletesítheted francia nyelvtudásod Lyonban: Franciaország gasztronómiai fővárosában. Ez a kombinált francia nyelvi és cukrászati gyakornoki program egy felbecsülhetetlen értékű cukrászati szakmai tapasztalatot kínál valamint egy kiváló lehetőséget a francia nyelvtudás fejlesztésére és a francia kultúrában való elmélyedésre.

Az Internship in France egy két részből álló programot kínál: 2 hetes intenzív francia nyelvtanfolyamot és egy cukrászati szakmai gyakorlatot egy cukrászdában, szállodában vagy étteremben.

A nyelvi gyakorlat helyszíne Lyon, ahol az idő nagy részét a francia nyelvtudás tökéletesítésére fordítjuk (heti 20 óra). Szállás helyi családoknál : egy fantasztikus lehetőség a francia nyelvtudás iskolán kívüli fejlesztésére.

A nyelvtanfolyam befejezése után kezdődik a cukrászati szakmai gyakorlat. A szakmai gyakorlat Franciaország vezető cukrászdáiban illetve 3-5 csillagos szálloda-éttermekben zajlik, Rhône-Alpes, Provence-Alpes-Côte d’Azur területén. Szállást és ellátást biztosítunk, továbbá megközelítőleg havi 550 € juttatást.